Grangren_overview

Vær opmærksom på at nedenstående punkter er forbeholdt medlemmer af Dansk Træforening og at der kræves login for at se artiklernes indhold.

 

Trælast

Dansk Træforening udarbejder løbende en statistik over den danske import af trælast. Ligeledes videreformidles eksportstatistikker fra Sverige og Finland.

Plader

Dansk Træforening udarbejder løbende en statistik over den danske import af plader og opdaterer medlemmerne på den aktuelle status af den toldfrie pladekvote.

Markedsstatistikker om pladeprodukter er for medlemmer af Dansk Træforening

Hårdttræ

Dansk Træforening udarbejder løbende en statistik over den danske import af hårdttræ og videreformidler europæiske statistikker og markedsrapporter for hårdttræ.

Markedsstatistikker om hårdttræ er for medlemmer af Dansk Træforening

Generelt

Sekretariatet indsamler og videreformidler en række statistikker og markedsrapporter, der beskriver såvel den nationale og internationale træmarked.

Stamme

Logo

Medlemmesvirksomheder kan med en række logoer vise omverdenen at de er medlem af Dansk Træforening. Logoerne er på både dansk og engelsk.

Logo_lille

Møder

Her kan medlemmer få et overblik over afholdte møder i regi af Dansk Træforening, med tilhørende dagsorden, referater og øvrige materialer.

Grangren2_lille

 

Print Friendly, PDF & Email